Markus Select: Maatwerk met resultaat!

Outplacement

Markus Select in Doetinchem verzorgt individuele maatwerk outplacementtrajecten. Bij een reorganisatie of verlies van een baan ondersteunt Markus Select met de juiste vervolgstappen.
Sollicitatie en ontslag zijn gebeurtenissen die impact hebben op iemands (werkzame) leven, maar het blijven momenten.

Er zijn diverse oorzaken aan te wijzen waarom bedrijven/organisaties zich genoodzaakt zien op een bepaald moment afscheid te nemen van een medewerker: veranderende bedrijfsomstandigheden vanwege een reorganisatie of wanneer werkgever en werknemer, om welke reden dan ook, niet met elkaar verder willen.

Een outplacementtraject biedt zowel voor de werknemer als voor de werkgever voordelen. De werknemer krijgt een passend advies en vindt daardoor sneller een duurzame nieuwe baan. De werkgever voldoet aan door het aanbieden van outplacement aan de wettelijk vastgelegde verantwoordelijkheid die hem tot een goed werkgever maakt.

De outplacementtrajecten bij Markus Select zijn individueel en maatwerk. Geen mens is immers hetzelfde! Wij hebben zowel ervaring met individuele outplacementtrajecten als met trajecten voor groepen.

Voor meer inlichtingen over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte, neem hier contact met ons op...