Markus Select: Maatwerk met resultaat!

Werving & Selectie

Ben je toe aan verandering en een nieuw toekomstperspectief ? Wij helpen Mbo/Hbo en Wo-kandidaten om de juiste stappen te zetten en het gewenste resultaat te bereiken. Markus Select werkt samen met werkgevers en is altijd op zoek naar talentvolle kandidaten.
Op zoek naar een nieuwe baan? Markus Select!

Elke organisatie is gebaat bij een snelle en adequate invulling van vacatures. Het werven en selecteren van personeel vergt echter kostbare tijd, ongeacht de arbeidsmarktsituatie.
Het is daarbij van belang om over de juiste kanalen, kennis en instrumenten te beschikken voor het aantrekken van passend personeel.

Markus Select in Doetinchem heeft die expertise in huis. Een expertise die is opgebouwd in de vele jaren ervaring met het oplossen van personeelsvraagstukken in een grote verscheidenheid aan bedrijven en branches. In opdracht van bedrijven, organisaties, en overheidsinstellingen verzorgen wij de werving en selectie van personeel op mbo-, hbo- en academisch niveau in de regio Oost Nederland.

Wij zorgen op een creatieve, resultaatgerichte en betrokken wijze, met de juiste aandacht voor de menselijke maat, voor een kwalitatief goede instroom, doorstroom en uitstroom van personeel bij bedrijven en organisaties. Iedere cliënt is uniek en Markus Select geeft op een gestructureerde manier mensen inzicht in hun persoonlijke kansen en mogelijkheden.
Wij nemen alle tijd voor onze gesprekken, werken op inhoud en niet op tijd. Met persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit als sleutelwoorden zijn wij in staat om kandidaten en bedrijven/organisaties full service van dienst te zijn.

Voor meer inlichtingen over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte, neem hier contact met ons op...